O meni

Radovednost in želja, da bi razumela, kaj je v ozadju stvari, še posebej pa ljudi, da delujemo tako, kot delujemo, je bilo nekaj, kar me je spremljalo že od malih nog. Gotovo je tudi to prispevalo k odločitvi za študij psihologije na Filozofski fakulteti v Ljubljani in kasnejšo specializacijo na področju Integrativne relacijske psihoterapije na Inštitutu IPSA. Na poti svojega nadaljnjega strokovnega razvoja sem delovala znotraj raznolikih okvirjev; tako na zdravstvenem področju, kot v organizacijskih okoljih. Psihoterapijo sem pod supervizijo začela opravljati leta 2013 in jo z nekaj premori opravljam do danes.

Pri svojem terapevtskem delu zasledujem celovit, integrativni pristop k posamezniku in njegovim težavam. Verjamem v moč poglobljenega pogleda vase, pristnega in sprejemajočega medosebnega odnosa ter sočutja, ki omogočajo večje razumevanje ter sprejemanje sebe ter predelavo bolečih preteklih izkušenj. Tudi na podlagi osebne izkušnje se zavedam celovitosti delovanja človeka in kako lahko delo na čustvenem ter doživljajskem področju prispeva k boljšemu fizičnemu zdravju in delovanju v odnosih.

Radovednost in želja razumeti svet okoli sebe me vodita tudi dandanes. Kažeta se v interesu za spremljanje sodobnih, nevroloških in psiho-nevro-imuno-endokrinoloških spoznanj, povezanih s psihoterapevtskim delom. Kažeta se tudi v nenehnem osebnem in strokovnem terapevtskem izpopolnjevanju in razvoju, saj se redno udeležujem različnih izobraževanj doma in v tujini. V zadnjih letih me zanima predvsem področje kompleksnih razvojnih travm.

Kadar ne izvajam terapij, si prizadevam terapevtska znanja prenašati tudi v druga okolja, še posebej organizacijska. Rada odidem tudi v naravo, najraje v družbi kolesa ali tekaških copat.